Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопські немовлята отримали допомогу (ФОТО)

24 вересня 2014 р., 11:54

Спортсмени Ужгорода зібрали ліки та засоби гігієни для дитячого відділення Ужгородської районної лікарні у м. Чоп.

Ужгородська федерація єдиноборств разом із благодійною ініціативою «Творити добро просто» 21 вересня відвідали дитяче відділення Ужгородської районної лікарні No 1 у м. Чоп. 

Для маленьких пацієнтів зібрали засоби гігієни: шампуні, присипки, дитячі креми та олійку, підгузки, байкові пелюшки; медикаменти: «Лінекс», «Лактовіт», «Хілакфорте», «Лактофільтрум», «Ферумлек», «Супрастін», «Канефрон», а також іграшки, одяг та дитяче харчування «Нестожен».

 

На обслуговуванні відділення перебуває 16 700 дітей. Наразі у стаціонарі знаходиться 12 немовлят з батьками, а також п’ятеро маленьких покинутих діточок. 

Євген Молнар, президент ГО «УФЄ», поспілкувався із Галиною Палушкою, завідувачем дитячого відділення, позаштатним районним терапевтом. Він зазначає: «Ця жінка все робить своїми силами, і все функціонує завдяки її насназі та клопіткій щоденній праці. Наразі проводяться ремонтні роботи для покращення умов і розширення: готують палати, процедурні кабінети, тому лікарня ще багато чого потребує. Ми пообіцяли, що й надалі будемо всебічно допомагати цьому закладу, адже діти – це наше майбутнє».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp