Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині отримали 537 ключів

24 вересня 2014 р., 12:10

Щоправда не від квартири чи авто, а електронних

За вісім місяців платники Берегівщини отримали 537 електронних ключів. Про це повідомив начальник Берегівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Василь Пацкан.

За словами посадовця, сьогодні ключі електронного цифрового підпису користуються значним попитом серед представників бізнесу, громадян міста Берегове та Берегівського району.

– Платники дедалі активніше використовують у своїй діяльності IT-технології та надають перевагу віртуальній комунікації з органами ДФС за допомогою електронного ключа, – зазначив Василь Пацкан. Та додав: «Протягом січня-серпня 2014 року вони отримали 537 посилених сертифікатів електронних ключів».

Також керівник інспекції наголосив на тому, що ключі, які безкоштовно видають пункти реєстрації Акредитованого Центру сертифікації ключів, дозволяють укладати різні договори з іншими особами в електронній формі та вести особисте листування, що при цьому гарантує повну конфіденційність.

Берегівська ОДПІ нагадує, що Акредитовані центри сертифікації ключів знаходяться за адресою: м. Ужгород, вул. Духновича, 2, тел.: (0312) 61-46-41 та м. Тячів, вул. Армійська, буд. 2, тел.: (0313) 42-12-41.

Також суб’єкти підприємницької діяльності - фізичні та юридичні особи можуть отримати детальну консультацію про електронну звітність від фахівців Берегівської ОДПІ у Центрі обслуговування платників за адресою: м. Берегове, вул. Фабрична, 53 та за телефонами 2-35-48, 4-26-27.
Берегівська ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp