Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські піротехніки мали роботу

29 березня 2021 р., 11:00

Ось такі реалії

25 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про виявлення чергового вибухонебезпечного предмета у смт Тересва, Тячівського району. Тут, на вул. Зореслава, під час проведення земляних робіт на прибудинковій території місцевий мешканець натрапив на боєприпас. Чоловік не став його чіпати й одразу ж зателефонував за номером 101.

За викликом на місце події направили фахівців групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Вони вилучили з землі металевий предмет та ідентифікували його як мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. Міну транспортовано на підривний майданчик та знищено.

Управління ДСНС України у Закарпатській області в черговий раз звертається до громадян з проханням: у разі виявлення ВНП треба негайно повідомляти про це за номером «101» або «102».

Категорично забороняється навіть торкатися його, пересувати, заливати рідинами, засипати ґрунтом. Не можна здійснювати на вибухонебезпечну знахідку звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до таких впливів.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp