Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині обікрали чоловіка

29 березня 2021 р., 12:30

Ось такі реалії

Двоє жителів села Домбоки Мукачівського району викрали з гаражного приміщення потерпілого інструменти на суму близько 5 тисяч гривень. Працівники поліції вилучили викрадене майно та повернуть потерпілому. У справі триває слідство

До поліції Мукачівського районного відділу із заявою про крадіжку звернувся житель села Великі Лучки. Заявник повідомив, що з його гаражного приміщення викрали електроінструменти на суму близько 5 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування працівники поліції встановили, що до злочину причетні двоє мешканців села Домбоки – батько з сином.

Вночі з гаражу потерпілого зловмисники викрали електро- та бензопили, три перфоратори, болгарку, зварювальний апарат, домкрат та інші будівельні інструменти, які в подальшому сховали у своєму автомобілі.

Машину з краденим майном поліцейські групи швидкого реагування розшукали неподалік села Великі Лучки, де її й залишили зловмисники після скоєння злочину.

Речові докази слідчі вилучили. Після проведення експертизи крадене майно буде повернуто законному власнику.

За вказаним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Зараз слідчі поліції готують матеріали для повідомлення фігурантам справи про підозру.




Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp