Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі розпочали вакцинування прикордонників

10 квітня 2021 р., 10:00

Понад два десятки прикордонників Чопського загону отримали щеплення проти COVID-19.

Вакцинацію медпрепаратом Covishield для військовослужбовців та працівників загону організували у міській лікарні міста Чоп.

Щеплення провели у рамках другого етапу вакцинації. Перед початком процедури кожного, хто виявив бажання вакцинуватися, оглянули та опитали щодо стану здоров’я і самопочуття.

Першим з прикордонників у Чопі вакцину отримав начальник загону Руслан Цапюк. «Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, вакцинація – це єдиний спосіб подолати небезпечний вірус. Сьогодні я отримав щеплення першим, щоб показати приклад своїм підлеглим. Разом зі мною сьогодні прийшли усі, хто виявив бажання вакцинуватися та не має до цього протипоказань», - зазначив полковник Цапюк.

Разом з колегами на щеплення прийшла старший сержант Юлія Драпалюк, військовослужбовець відділення інспекторів прикордонного контролю «Тиса». Дівчина розповідає: «Як прикордонник я щодня комунікую з величезною кількістю людей. Ризик інфікуватися Сovid-19 вважаю високим навіть попри дотримання усіх заходів безпеки. Я відповідально ставлюся до свого здоров’я, ретельно вивчала інформацію щодо вакцинування і тому без жодних вагань прийшла сьогодні на щеплення. Це мій свідомий вибір, своїм друзям та колегам я також раджу скористатися такою можливістю».

Відповідно до діючих норм, через три місяці прикордонникам зроблять повторну процедуру. У рамках наступних етапів вакцинації щеплення планують провести для решти військовослужбовців та працівників загону.








Пресслужба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp