Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські правоохоронці роздягнулись (ФОТО)

18 березня 2014 р., 14:56

З метою перевірки стану обмундирування, зовнішнього вигляду та навичок стройової підготовки в Ужгородському міськвідділі міліції пройшов стройовий огляд.

- Щороку навесні та восени в органах внутрішніх справ проводяться стройові огляди. Їхня мета не тільки перевірити стан форми одягу, її зовнішній вигляд, але й визначити ступінь стройових навичок кожного працівника міліції, - каже тимчасово виконуючий обов’язки начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик. 

{g}

Перехід на носіння літньої форми одягу розпочався ретельною підготовкою предметів обмундирування. Кожен з підрозділів надав відповідальним стройові записки про стан забезпечення особового складу форменим одягом. Під час шикування особового складу на плацу міськвідділу, заступник начальника міліції Ужгорода Василь Довганич перевірив наявність службової документації, службових посвідчень з відповідністю даних за посадою і званням, нагрудних знаків і жетонів з власним номером, стан форменого одягу та зовнішній вигляд кожного співробітника міліції обласного центру. Окрім цього, звернув увагу на стан забезпеченості кожного міліціонера форменим одягом. Після завершення заходу правоохоронці повернулись на свої «бойові» позиції.
Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp