Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті сталася смертельна ДТП

20 квітня 2021 р., 14:30

За фактом смертельної автопригоди, що трапилася на Тячівщині, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження.

Транспортні засоби поміщено на спецмайданчик. Проводиться досудове розслідування

Вчора, 18 квітня, близько 17:00, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автомобільному мосту між населеними пунктами Тересва-Бедевля Тячівського району. В аварії загинув велосипедист.

На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група районного відділу, слідчі Головного управління поліції Закарпаття та експерти. Поліцейські попередньо з’ясували, що 30-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» рухався у напрямку села Бедевля, у цей час по проїзній частині у зустрічному напрямку йшов пішохід, який, намагаючись сісти на велосипед, втратив рівновагу та впав під заднє колесо автомобіля.

Внаслідок автопригоди 64-річний чоловік, житель селища Тересва, отримав травми, несумісні з життям та помер на місці події.

Водія транспортного засобу освідчили - за кермом чоловік перебував тверезий.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) .

Автомобіль та велосипед поміщено на спецмайданчик Тячівського районного відділу поліції. Досудове розслідування справи триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp