Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правоохоронці викрили страшний гріх «безбожника»

25 вересня 2014 р., 09:45

Зловмисник привласнив собі кошти з храму, які були звбрані на потреби святині, а також для витрат на лікування хворого дитяти.

Досвідченим оперативникам карного розшуку берегівської міліції вже за кілька годин вдалося встановити «безбожника», причетного до крадіжки з Божого храму. Свого часу злодій відсидів у тюрмі понад 25 років.

До чергової частини Берегівського райвідділу міліції звернувся адміністратор реформатської церкви міста Берегово, який повідомив про те, що в церкві побував злодій. Розкидані речі та відсутність грошей в сумі біля п’яти тисяч гривень тільки підтверджували факт злочинної діяльності невідомих.

На місце скоєння злочину виїхала слідчо-оперативна група міліції, яка встановила, що в ніч з понеділка на вівторок, шляхом підбору ключа до церкви проник злодій. Злочинець поцупив зі скриньки для пожертв прихожан гроші, зібрані на лікування для хворої людини, в сумі близько 5000 гривень.

Як розповів начальник Берегівського районного відділу міліції Микола Куриця, на пошуки зловмисника був задіяний весь особовий склад оперативного підрозділу. Оперативникам вже за кілька годин вдалося встановити особу злодія. Ним виявився 50-річний місцевий житель Отто, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Як пояснив сам Отто, гроші з церкви він викрав з метою легкої наживи та витратив їх на спиртні напої та розваги.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення). Встановлюється причетність затриманого до вчинення інших злочинів, а також його можливі спільники.

Відтак зловмиснику загрожує не лише суд Божий, а й людський. За такі дії він може «оселитися» за ґратами на довгих шість років. До слова, свого часу він уже встиг відсидіти у місцях позбавлення волі більш ніж чверть століття, а загальний термін його покарань становить 29 років.


Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp