Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка травмувалася у вогні

11 травня 2021 р., 18:33

Нещодавно

10 травня до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Велятино на вул. Яблуневій. Горів приватний двоповерховий житловий будинок-новобудова 49-річної власниці. Про загорання вогнеборців повідомили сусіди дворогосподарства о 22:50.

Над ліквідацією пожежі працювали чергові відділення пожежно-рятувальних підрозділів м. Хуст та смт Вишково. Пожежу вдалось локалізувати о 23:25. Швидкій ліквідації заважала велика кількість сіна, що зберігалась в новобудові. О 02:00 спільними зусиллями пожежу було ліквідовано.

Вже наступного дня до рятувальників надійшло повідомлення від лікарів Хустської центральної лікарні про те, що до їхнього закладу госпіталізовано власницю відповідного дворогосподарства.

Як з’ясувалося, того дня жінка поралась по господарству, а коли побачила пожежу в будівлі намагалась її самотужки загасити. Через необережність вона отримала опікові травми та зрозумівши, що сама з пожежею не впорається, побігла до родичів. Наразі жінка знаходиться у лікарні.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp