Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура домоглася реального вироку для закарпатця за розбещення неповнолітніх дітей

18 травня 2021 р., 09:00

Ось такі реалії

Прокурор Іршавського відділу Хустської окружної прокуратури у Львівському апеляційному суді довів вину жителя одного з населених пунктів Білківської ОТГ у розбещенні неповнолітніх (ч. 2 ст. 156 КК України). В апеляції вирок суду першої інстанції, яким особі призначили покарання у виді позбавлення волі із трирічним іспитовим строком, скасували. Натомість ухвалили новий, за яким закарпатця засудили до 5 років ув’язнення.Йдеться про події лютого 2019 року. Встановлено, що чоловік вчиняв розпусні дії щодо двох своїх малолітніх дітей. Це неодноразово виявляла його дружина. При цьому закарпатець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Прокурор у судовому засіданні наголошував, що призначення особі реального терміну ув’язнення необхідне ще й з огляду на те, що громадянин чотири рази притягувався до адмінвідповідальності за домашнє насильство (ст. 173-2 КУпАП), погрожував дружині вбивством (ч. 1 ст. 129 КК України) та наносив їй легкі тілесні ушкодження (ч. 1 ст. 125 КК України).

Врахувавши позицію прокурора, суд задоволив подану ним апеляційну скаргу. Вирок вже набув законної сили.


Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp