Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівським спортсменам підкорився олімп (ФОТО)

25 вересня 2014 р., 20:43

За два місячі каратисти здобули 14 медалей.

20 вересня 2014 року відбулись змагання у місті Жовква до якого готувались Мукачівські спортсмени Спортивного Клубу карате Кіокушин-кан “ТРІУМФ” на протезі двох місяців.

 

На змаганнях прийняло участь вісім команд: Нововолинськ, Івано-Франківськ, Броди, Мукачево, Львів, Рава-Руська та дві команди з міста Жовква. Всього прийняло участь у відкритому Чемпіонаті з Кіокушин-кан карате 140 учасників. 

Рівень спортсменів був досить високий, як серед діточок так серед юнаків, юніорів та юніорок. Змагались спортсмени не тільки в КУМІТЕ, а також у розділі КАТА.

Завдяки згуртованій роботі організаторів та всіх представників, змагання почались своєчасно, згідно положенню змагань. Спочатку було прийнято провести змагання з ката в зв’язку с тим що багато спортсменів змагались і в ката і в куміте. Суддівську бригаду з ката очолювали: Президент Федерації Кіокушин-кан карате Закарпаття Ігор Капура ІІІ дан, головний суддя змагання Глебов Микола ІІІ дан, ведучий інструктор з Мукачева Борколеш Степан І дан, тренера з Нововолинська та Жовкви.

На змагання з Кіокушин-кан Карате директор СК “ТРІУМФ” Капура Ігор повіз 12 спортсменів. По ката виступали Бабіля Крістіна І дан, вона зайняла 1міце і була фавориткою за кількістю балів не тільки серед дівчат но і серед хлопців, Симоненко Юрів 1 місце, Дзямка Максим 2 місце.

В куміте спортсмени по сіяли наступні місця: Тягур Крістіан не зважаючи на велику кількість поєдинків, став переможцем (1місце) у своїй категорії, Сабов Шандор також одна з найбільших категорій зайняв 1 місце, Немеш Мішель вона стала першою не тільки у своїй категорії, но ще виступала у категорії більше тяжій, де посіяла другу сходинку. Це дасть їй великий досвід на майбутні змагання. По словам тренера, дівочка дуже талановита, вона займається тільки рік, а вже на багатьох змаганнях займала призові місця, як по боям так і по ката. Шімон Адам 1місце, в його категорії на ціх змаганнях не було супротивників, так що було прийнято рішення виступати в абсолютній ваговій категорії. Він змагався с противником котрий тяжче на тридцять кілограмів. У Адама вага 63,5 кг, а супротивника 93 кг. Думаю кожен з нас відчуває різницю. Крім того противник вів дуже “брудний” поєдинок постійно наносив удари в лице, а це по правилам змагань забороняється.

Другі місця з куміте посіяли: спортсмен Тютченко Антон, Байов Кирил, Пехньо Андрій, Котубей Юрій.

Та третє місце з куміте виборов: Симоненко Юрій. А Клованич Артур був нагороджений грамотою за волю до перемоги, а Бабіля Крістіна ще кубком за кращу техніку.

І того з 12 спортсменів тренера Ігора Капури котрі поїхали на чемпіонат: 14 кубків, 6 перших місць, 6 других місць, 1 трете місце.

Також показали дуже хороше суддівство рефері на татамі президент Львівської Федерації Чунгін М.П. та Президент Закарпатської Федерації Капура І.П., та показав себе як грамотний та досвідчений боковий суддя Борколеш С.В. І дан, ми знаємо, що він обслуговував дуже багато серйозних змагань і має дуже великий досвід.

Завдяки згуртованій роботі всіх тренерів, інструкторів, старших учеників, батьків, Мукачівська команда показала такі високі досягнення.

По словам тренера, інструкторів, батьків спортивний клуб “ТРІУМФ” зараз вийшов на новий, більш кращій рівень чем було декілька років тому назад.

І це все тому, що ми маємо спеціальну програму із закордону по якості розвитку діточок в Україні не тільки з Кіокушин-кан карате а в загалі. І вона дає дуже хороший результат, і ми вже ділимось з другими тренерами які з нами разом працюють.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp