Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Львівські "культурні" працівники у захваті від колориту Виноградівщини (ФОТО)

26 вересня 2014 р., 09:38

Творча зустріч працівників культури Львівщини та Виноградівського району відбулась "на славу".

24 вересня на базі районного методичного центру Виноградівського районного відділу культури відбувся міжобласний семінар-практикум працівників культури Народних домів Львівської області. Розпочався семінар-практикум із ознайомлення з роботою методичного кабінету відділу культури Виноградівської райдержадміністрації та міського будинку культури. У залі будинку культури було проведено майстер-клас за участю самодіяльного народного хорового колективу працівників культури і любителів хорового співу та самодіяльного народного оркестру народних інструментів будинку культури (керівник Віктор Марушка).



Учасники семінару відвідали кімнату-музей Бели Бартока, а також Затисянський музейний комплекс. Директор музею Беата Пердук ознайомила гостей із життям і побутом угорців Затисянщини. В музеї етнографії виступив фольклорний ансамбль народної музики (керівник Карло Кокош) та зразковий дитячий фольклорний колектив «Сонечко» (керівник Ержибет Кокош) ДШМ с. Пийтерфолво.

Слова вдячності за змістовний та чудово організований захід адресували директор Львівського обласного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи Роман Береза та директор Закарпатського обласного центру народної творчості Ганна Дрогальчук .



Виноградівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp