Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Після тривалого ремонту в ужгородській гімназії відкрили басейн (Фото)

7 липня 2021 р., 21:17

Сьогодні в Ужгороді у Класичній гімназії відбулося відкриття оновленого після капітального ремонту басейну.

У 2017-му році басейн припинив функціонувати через те, що його чаша була пошкоджена і він не відповідав ні санітарним, ні технічним нормам.

Під час капітального ремонту провели такі роботи: зробили капремонт чаші басейну із заміною технологічного обладнання для водопідготовки та фільтрації, встановили енергозберігаючі вікна та двері, змонтували нові електричну, водопровідну та каналізаційну мережі, сучасну та енергоефективну систему вентиляції, замінили сантехніку, систему опалення, утеплення фасаду з опорядженням цоколя, перепланували роздягальні із санвузлами та душовими. 

Загальна кошторисна вартість капітального ремонту басейну – 20 млн 941 тис. грн, із них 14 млн 414,5 тис. грн – кошти бюджету Ужгорода, 6 млн 526,5 тис. грн – кошти державного бюджету. 

Попередньо дирекція гімназії анонсує години для відвідування басейну і для дорослих, але поки точного графіку і вартості не називають. Обіцяють найближчим часом все обрахувати і тоді вже офіційно назвати точні час та ціну. На завершення урочистого відкриття оновленого басейну спортсмени ужгородських клубів «На старт», «Олімпік», відділення плавання ДЮСШ №1 м. Ужгорода та ватерпольного клубу «Ужгород» представили показові виступи із плавання.

ФОТО - тут.


Габріелла Руденко, «Час Закарпаття»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp