Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Народна рада Міжгірщини передала допомогу військовим з району (ФОТО, ВІДЕО)

26 вересня 2014 р., 18:11

Четверо міжгірських хлопців відправились на Схід минулої неділі.

Підтримати українську армію, яка бореться з терористами на сході країни — справа честі кожного. Тим паче, що в її лавах є і наші хлопці, повідомляє Міжгірський портал.

Міжгірська Народна рада вже не вперше проводить благодійні заходи зі збору коштів на потреби військових із нашого району. От і минулої п’ятниці її представники Василь Мандзюк, Борис Латик і Михайло Цендра передали екіпірування і майже 300 кг продуктів харчування чотирьом хлопцям із Міжгірщини, які проходили бойову підготовку до участі в АТО у прикордонній заставі в селі Яблунівка, що на Хустщині. А в неділю, 21 вересня, їх направили у зону військових дій, які відбуваються на сході України.

Як зазначає Василь Мандзюк, гроші для придбання необхідного, а це більше 10 тисяч гривень, вдалося зібрати за 2-3 тижні силами небайдужих жителів нашого краю. Особливо в цьому допомогли церковні громади Міжгір’я-Поточина, Міжгір’я-Прохідне і Негрівця. Хто не міг посприяти фінансово, але прагнув долучитися до такої доброчинної справи — передавав продукти, у тому числі й домашні соління. А міжгірчанка Марія Могорита сплела для військових п’ять пар вовняних шкарпеток.

Про те, чого бракує нашим хлопцям Народна рада дізналася від них же самих, адже постійно підтримує зв’язок із усіма тими, кого мобілізували з Міжгірського району.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp