Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У центрі села Макарево, що на Мукачівщині, зловмисник розібрав іномарку (ФОТО)

26 вересня 2014 р., 18:17

Забрав все, що зміг понести.

23-літній безробітний викрав з машини колеса, акумуляторну батарею, магнітолу, колонки, нетбук. Загалом сума викраденого становить близько 6000 гривень. 

Близько опівночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від власника іномарки про крадіжку. Мешканець Виноградівського району розповів, що до с.Макарево Мукачівського району він заїхав у гості. В дорозі машина поламалась, і він залишив її у центрі села, а сам поїхав додому за допомогою. Коли повернувся, то виявив, що на автомобілі не було жодного колеса, знятий акумулятор, а з салону вирвано автомагнітолу марки «Pioner», колонки до неї та нетбук, який знаходився на задньому сидінні автомобіля. 


На місці події правоохоронці зафіксували крадіжку, а наступного дня оперативники карного розшуку взялись за справу і розшукали крадія. Зловмисником виявився 23-річний місцевий мешканець, який ввечері, коли стемніло, вирішив обікрасти автомобіль. Все крадене зніс до себе додому і мав намір вичекати потрібний момент, аби продати чужі речі. Однак на заваді йому стали правоохоронці. 

Опитавши місцевих мешканців, працівники міліції вийшли на слід зловмисника. А крадені речі як доказ вилучили від чоловіка. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство.
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp