Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пограбували помешкання пенсіонера на його очах: на Хустщині трьом зловмисникам обрали запобіжний захід

29 липня 2021 р., 18:13

Варто знати

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Хустської окружної прокуратури, трьох мешканців Хустського району взято під варту за підозрою у вчиненні грабежу за попередньою змовою групою осіб, поєднаного із проникненням у житло та інше приміщення (ч. 3 ст. 186 КК України). Водночас слідчим суддею Хустського районного суду двом особам визначено заставу у розмірі 118 950 грн та 93 320 грн – третій особі.

Наразі встановлено, що підозрювані проникли на територію помешкання пенсіонера в с. Крайниково, що на Хустщині. Не зважаючи на присутність потерпілого у будинку та ігноруючи його зауваження, фігуранти винесли з житла та господарської прибудови матеріальні цінності загальною вартістю 19 тис. грн.

За процесуального керівництва окружної прокуратури триває досудове розслідування.

У разі доведення вини в інкримінованому злочині, вказаним громадянам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp