Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіжки закарпатцям з рук не зійшли

31 липня 2021 р., 12:00

Варто знати

Оперативники поліції Ужгородщини встановили осіб, причетних до чотирьох майнових злочинів у селі Сторожниця. Як з’ясувалося, три з чотирьох крадіжок – справа рук одного зловмисника



За добу поліцейські Ужгородщини розкрили чотири крадіжки, скоєні протягом місяця у селі Сторожниця.

Так, у справі щодо викрадення грошей та мобільних телефонів від місцевої жительки правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїв 28-річний житель обласного центру.



Чоловік напередодні гостював у потерпілої разом зі своїм знайомим. Скориставшись тим, що господиня пішла відпочивати, серед ночі фігурант повернувся до її помешкання та викрав звідти гроші та два мобільні телефони. У ході оперативних заходів, зловмисник був викритий працівниками поліції. Тепер йому інкримінують статтю 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка.

Інший викритий поліцейськими ужгородець протягом місяця обікрав дві новобудови. У час, коли його ніхто не бачив, шляхом злому дверей та вікон, 28-річний житель обласного центру Закарпаття проникав до ще не зданих у експлуатацію будівель та забирав звідти інструменти. Таким чином йому вдалося незаконно заволодіти двома газонокосарками, паркетною пилою, зварювальним апаратом, циркуляційними насосами та іншими запасними деталями до сантехніки.

Після вчинення злочинів вкрадене фігурант продавав.

У ході слідства поліцейські також з’ясували, що ужгородець причетний ще й до викрадення двох велосипедів з подвір’я жителя села Сторожниця. Транспортні засоби зловмисник перефарбував, змінив на них наліпки та продав, проте наразі вони розшукані та після проведення необхідних експертиз будуть повернуті власникам.

Фігурантові інкриміновано частину 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням.

Також перевіряється причетність останнього до аналогічних злочинів на території району.

Відносно обох впійманих зловмисників поліцейські підготували клопотання до суду, відповідно до якого їм має бути обрано запобіжні заходи.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp