Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мистецький простір “Арт-ДК” запрошує на креативні події до Дня незалежності

24 серпня 2021 р., 09:30

Варто знати

На святкових вихідних з нагоди 30-річчя Дня Незалежності в мистецькому просторі “Арт-ДК”, розташованому на території СК “Деренівська Купіль”, відбудеться кілька чудових мистецьких подій. Вже сьогодні триває виставка Едуарда Приходька “Дотичність” та розпочинається виставка сучасних робіт Володимира Микити - “Сучасність”, яка стає початком великого проекту присвяченого його творчості.

З 22 по 24 серпня на відкритих майданчиках мистецького простору відбуватимуться такі події: 22 серпня, 19:00 - 22:00 діджей сет на вінілах; 23 серпня 18:00 - 22:00 концерт кавер-бенду “Fusion Room”; 24 серпня о 18.00 – виступ повітряних гімнастів, о 19:00 - виступ ансамблю народного танцю («Лідер денс») з програмою «Любіть Україну».

АРТ-ДК - мистецька локація, яка у своїй діяльності інтегрує різні види мистецтва – від сучасного експериментального, до традиційного закарпатського. Локація об’єднує дві картинні галереї, мистецький салон локальних арт-брендів, пассаж бар та галерея історії “ДК крізь час”.

Серед реалізованих проектів виставки з такими відомими митцями як: Беата Корн і Віктор Мельничук, Руслан Тремба, Іван Небесник, Василь Кадар, Людмила Корж-Радько та Богдан Корж, Олена Кондратюк та ін. Крім того, в пасажі функціонує салон локальних арт-брендів, який пропонує авторську продукцію від братів Кочутів, подружжя Возницьких, Моргентал, Odut Manufactura та інших. Також, в одному з павільйонів відкрилась галерея історії “ДК - крізь час”, де показана історія регіону та зародження Деренівської Купелі. Галерея має великий потенціал стати місцем проведення тематичних історичних подій та презентацій.



Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp