Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті йшлося про те, як уникнути хімічної небезпеки

28 серпня 2021 р., 10:00

Варто знати

27 серпня в Ужгороді відбувся семінар на тему «Прогнозування наслідків та організація, планування заходів щодо захисту населення і територій у разі виникнення (загрози виникнення) надзвичайної ситуації на хімічно небезпечному об’єкті».

До заходу долучилися представники Головного управління ДСНС України у Закарпатській області, обласної та районних державних адміністрацій, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Закарпатської області, очільники територіальних громад, територія яких потрапляє до зони можливого хімічного забруднення, керівники хімічно небезпечних об’єктів, а також працівники цих об’єктів, до обов’язків яких входить організація й забезпечення заходів техногенної безпеки і цивільного захисту.

У рамках семінару відбулися лекції щодо проведення довгострокового прогнозування можливих масштабів забруднення небезпечними хімічними речовинами, порядку дій у разі виникнення аварії з виливом небезпечних хімічних речовин, ліквідації наслідків хімічних аварій, класифікації адміністративно-територіальних одиниць та об’єктів господарської діяльності за ступенем хімічної небезпеки тощо.

Після цього на учасників чекало практичне відпрацювання заходів щодо ліквідації небезпечної події, пов’язаної з хімічно небезпечними речовинами на відкритій території, за участі фахівців групи радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.


ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp