Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воїни-афганці та колишні правоохоронці Іршавщини готові боронити Україну (ЗВЕРНЕННЯ)

18 березня 2014 р., 19:48

Про це вони заявили на спільному засіданні.

− Зважаючи на ситуацію, яка склалася в державі, − сказав голова районної спілки ветеранів Афганістану Іван Митровцій, − ми вирішили стати на захист рідної Батьківщини. Із нашого і Виноградівського районів уже зголосилося йти в добровольці понад 80 чоловік. Записатися можна у райвійськкоматі. Ми, як бувалі воїни, які добре володіли зброєю, можемо бути інструкторами, вчити молодь, як правильно поводитися зі зброєю. 

− Свого часу ми захищали чужу землю, − сказав у своєму виступі Іван Грицакович. − А за свою можемо і постояти. У ці дні вирішується доля України. Хто, як не ми, повинні стати на захист рідної землі. 

Голова районної спілки ветеранів правоохоронних органів Василь Микита сказав, що колишні міліціонери теж готові зі зброєю в руках боронити Вітчизну. 

− Ми можемо брати участь також в загонах самооборони, − сказав Василь Михайлович. − Разом із працівниками міліції та громадськістю патрулювати на дорогах та в населених пунктах. 

Перед учасниками зібрання виступили в.о. голови райдержадміністрації Іван Мошкола та в.о. голови районної ради Петро Добромільський. Обговорені проблемні питання. Прийнято Звернення до в.о. Президента України, голови Верховної Ради України, головнокомандуючого Збройних Сил України О. Турчинова, в.о. Міністра оборони України І. Тенюха. 

В.о. Президента України, голові Верховної Ради України, головнокомандувачу ЗС України О.Турчинову 

В.о. Міністра оборони України І. Тенюху 

Звернення 

Іршавська районна спілка ветеранів Афганістану та Іршавська районна спілка ветеранів правоохоронних органів звертається до Вас із проханням захисту суверенітету та недоторканості державних кордонів нашої держави і забезпечення конституційних прав громадян України. 

Ми різко засуджуємо агресивні дії Російської Федерації щодо нашої держави. Російська Федерація грубо порушила вимоги меморандуму від 1994 року, підписаною нею спільно з США та Великобританією щодо гарантування Україні недоторканості її території та прав і свобод громадян в обмін на позбавлення України ядерного статусу. 

Висловлюємо щирі слова підтримки нашим воїнам, які забезпечують суверенітет нашої країни в АР Крим. Пишаємося їх витримкою та віримо у дотримання ними присяги на вірність Україні. Маємо надію, що режим Путіна отямиться та не втягне наші народи у братовбивчу війну. 

У випадку необхідності ми готові зі зброєю в руках боронити суверенітет та цілісність нашої держави. Слава Україні! 

Від імені районної спілки ветеранів Афганістану І.І. Митровцій 

Від імені районної спілки ветеранів правоохоронних органів В.М. Микита




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp