Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Донеччина знову під прицілом атаки

29 вересня 2014 р., 15:49

Там продовжують страждати держустанови

На Донеччині сепаратисти продовжують захоплювати держустанови.У Харцизьку (Донецька область) сепаратисти захопили будівлю прокуратури, повідомляє прес-служба обласного МВС України.

"До міліції надійшло повідомлення про те, що невстановлені особи захопили будівлю прокуратури м Харцизька, розташовану за адресою: м Харцизьк, пров. А. Коні, 1, у зв'язку з чим була порушена її робота", - йдеться в повідомленні.

Міліція внесла відомості за даним фактом в ЄРДР за ч.1 статті 341 (захоплення державних або громадських будівель чи споруд) КК України.

Як повідомляв Кореспондент.net, 15 вересня лідери самопроголошеної ДНР заявили про перепідпорядкування собі Донецького вищого училища олімпійського резерву імені Сергія Бубки і "націоналізацію" спорткомплексу Олімпійський.

Також раніше озброєні представники ДНР захопили Донецький національний університет (ДонНУ) і "призначили" в ньому своє керівництво.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp