Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські можновладці можуть уникнути люстрації (ВІДЕО)

30 вересня 2014 р., 20:25

Люстрація на Закарпатті буде, тільки люструватимуть свої ж. Та й ті чиновники, які підпадають під дію Закону, можуть відтермінувати "суд" над собою.

Під люстрацію підпадають чиновники, які були при владі з моменту інавгурації Януковича до 21 лютого 2014 року.

Однак у Законі багато недоліків, які "недобросовісні" можуть використати на свою користь. Це визнання особи учасником бойових дій, або ж написання заяви на звільнення до 21 лютого цього року. А також, маючи хороші відносини з владою, чиновник може відтермінувати час проведення люстрації, адже він проходитиме за графіком.

Загалом, ужгородці не сильно довіряють Закону і не вірять у реальний механізм його реалізації.

Як зазначив адвокат Олександр Пересоляк, під люстрацію на Закарпатті підпадають 30 прокурорів. Коли ж дійде черга до них, то це буде або вибіркова розправа, або ж буде паралізовано роботу органу.

Більше про Закон про люстрацію в інтерв’ю з адвокатом, головою Громадської ради при Ужгородській міськраді Олександром Пересоляком.






Йончі 01.10.2014 00:01 IP: 10.105.213.194
Інтервю даже слухати нехочу, хто був і йде у владу, або на держ. посади всім люстрацію!!!!!!!!!!! Непереливайте п.Пересоляк з пустого в порожнє типир народ так просто необманеш!!!!! Тиждень тому назад п.Губаль мав звільнити деяких ЧЛЕНІВ Облдержадміністраціїї поки що тишина завтра я гарантую на президентському сайті та в фейсбуці п.Порошенка буде круте звернення п.Губаля від 23.10.2014р подивимось на реакцію !!!!!!!!!!! Якщо реакції небуде то все зрозуміло з цією владою!!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp