Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Google maps привів грузинів прямісінько в руки прикордонників (ФОТО)

1 жовтня 2014 р., 10:20

Двоє кавказців планували свою подорож до Німеччини ще вдома.

У рамках проведення заходів з протидії незаконній міграції, днями чопські прикордонники затримали двох вихідців з кавказького регіону. 

Інформацію про рух двох невідомих осіб в бік українсько-словацької межі прикордонники відділу «Ужгород» отримали завчасно. Згодом, силами оперативної групи, що скрито прибула на ділянку, дані особи були затримані. Охоронцям кордону вони повідомили, що є вихідцями з Грузії, проте документально підтвердити свої слова не змогли. 

«Горе-мандрівники» вказали, що прямували до Словаччини, а вже звідти планували потрапити у Німеччину. Також чоловіки зізнались, що свій маршрут через українсько-словацький кордон вони спланували ще в Грузії за допомогою інтернет-сервісу Google maps. 

Правопорушників було доставлено до підрозділу з метою з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp