Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді представників освіти навчали охорони праці

1 жовтня 2014 р., 12:59

Зібрались відповідальні за охорону праці управлінь та відділів освіти з усього Закарпаття.

В Ужгороді відбувся семінар-навчання відповідальних за охорону праці в управліннях та відділах освіти міських рад та райдержадміністрацій. Розглядалося питання організації роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і закладах освіти.

Основну увагу у своєму виступі в. о. начальника теруправління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Богдан ДОРОШ приділив ґрунтовному роз’ясненні основних вимог і норм чинного законодавства України «Про охорону праці». Учасники семінару також дізналися про порядок і правила розслідування нещасних випадків, що стаються під час навчально-виховного процесу в начальних закладах. Виступаючий дав вичерпні відповіді на численні запитання присутніх.

У роботі семінар-наради взяли участь відповідальні працівники управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp