Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські судді навчались у американських експертів (ФОТО)

1 жовтня 2014 р., 13:11

Цієї неділі всі судді Закарпаття зібрались в Ужгороді.

Департаментом юстиції США Посольства США в Україні в рамках Програми реформування кримінального судочинства разом із апеляційним судом Закарпатської області організовано навчальний семінару для суддів апеляційного та місцевих судів області.

У програмі, в якості експертів взяли участь: радники з правових питань Джеффрі Коул та Девід Девіллерс та суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ Наталія Марчук.



Вітаючи учасників, виконуючий обов’язки голови апеляційного суду Федір Вотьканич подякував Департаменту юстиції США Полольства США в Україні за організацію заходу, а також експертам за увагу, що вони приділяють новелам кримінального процесуального законодавства України, підкреслив важливість передання суддям практичних навичок та передового досвіду напрацьованого американськими колегами.

Семінар відбувався у формі відкритої дискусії. Судді апеляційного суду та місцевих судів брали активну участь у обговоренні актуальних практичних аспектів застосування новел кримінального процесуального законодавства.

Під час семінару обговорено питання допустимості та належності доказів, обов’язку доказування, стандартів доказування, використання угод про визнання винуватості у кримінальному процесі.

Особливу увагу судді приділили питанням застосування угод про визнання винуватості та вимогам КПК щодо змісту угод про визнання винуватості, обговорили практичні рекомендації для прийняття рішення щодо затвердження угоди про визнання винуватості.







Прес-служба апеляційного суду Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp