Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рідні закарпатських військових позиватимуться до міжнародного суду

1 жовтня 2014 р., 17:50

Хлопці вже 4 місяці перебувають на Сході, а про їх повернення мова і не йде.

На сьогоднішній зустрічі керівництва Закарпаття з учасниками АТО та членами їхніх родин, у тому числі й родичами тих, хто загинув під час бойових дій, комітет батьків контрактників пригрозив позовом до міжнародного суду, передає 7 днів.

Серед претензій, які висувають батьки контрактників: жоден хлопець, що воює в АТО, не має ніякого документу, який би підтверджував його причетність до бойових дій; упродовж більше 4 місяців не проводиться ротація.

Керівництво області зобов’язало виправити ситуацію з документами за 10 днів, до вівторка, 7 жовтня, щодо ротації, то навіть керівництво СБУ повідомило, що не може вплинути на ситуацію.

«Ми звернемося до міжнародного суду, як тільки зберемо всі документи. Всі міліціонери проходять ротацію через 30 днів, а наші хлопці там вже стільки місяців. Ми живемо в XXI столітті, такого не має бути!», – категорично заявила голова батьківського комітету.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp