Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських дідусів та бабусь забезпечили увагою

2 жовтня 2014 р., 08:21

Краян привітали з Днем людей похилого віку

У перший день жовтня у всьому світі згадують людей старшого покоління, віддають шану тим, хто творив, захищав і зберігав все, чим ми сьогодні пишаємося.

Вітали людей похилого віку і перші керівники міста. Міський голова Володимир Кащук у своєму виступі зазначив, що міська влада докладає усіх зусиль, щоб підвищити якість життя літніх людей, створити умови для збереження та зміцнення їхнього здоров’я, посилити соціальну підтримку. – Розумію, – продовжив Володимир Кащук, – ще слід дуже багато зробити, щоб людина похилого віку, ветеран, була захищеною від життєвих негараздів. Отже і питання всебічної підтримки літніх людей – одне із перших на порядку денному міського керівництва, – додав міський голова.

Беручи активну участь у суспільному житті, передаючи знання, досвід, вміння та мудрість молоді, ви, представники старшого покоління, демонструєте приклад небайдужого ставлення до майбутнього країни. Бажаю вам міцного здоров’я, довгих років життя та справжнього синівського ставлення від людей та держави. А ще – змогти передати ваш неоціненний досвід дітям і внукам, – такими словами звернулась до усіх присутніх у залі директор територіального центру соціального з обслуговування одиноких людей та пенсіонерів Анжела Соболь-Лавренко.

По закінченні урочистого зібрання підопічні територіального центру, а таких на обліку близько двох сотень, отримали продуктові набори.

Гарною окрасою заходу стали теплі та зворушливі музичні композиції у виконанні вихованців Хустської школи мистецтв.

Хустська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp