Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Донецький аеропорт знову у полоні зброї

2 жовтня 2014 р., 09:50

Новий наступ стартував сьогодні з самого ранку. Про це повідомили у штабі АТО.

О 6:00 із застосуванням стрілецької зброї почався наступ на позиції силовиків в районі аеропорту, повідомляють в штабі АТО.У четвер, 2 жовтня, рано вранці почався штурм донецького аеропорту, повідомляють в штабі АТО.

"О 6:00 на широкому фронті із застосуванням стрілецької зброї почався штурм Донецького аеропорту. Напередодні непідконтрольні збройні формування неодноразово обстрілювали позиції українських силовиків з використанням озброєння танків, РСЗО БМ-21 Град, артилерії і мінометів, чотири рази штурмували територію аеропорту", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією силовиків, вночі сепаратисти завдали вогневі удари по позиціях АТО в районі н.п. Красногорівка, Трудівське, Рідкодуб, Нікішине, Малорлівка, кургану Гостра Могила.
Обстановка в Маріуполі підконтрольна силам антитерористичної операції.

"Рішення штабу АТО спрямовані на побудову ефективної лінії оборони, мінімізацію втрат особового складу і техніки, а також отримання переваги на конкретно визначених оперативних ділянках", - передає прес-центр АТО.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp