Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівські учні отримали подарунки від водоканалу за знання (ФОТО)

19 березня 2014 р., 08:43

Як вже повідомлялоcя, за ініціативи «Водоканалу Карпатвіз» у Берегові вже третій рік поспіль відбувається ряд заходів, присвячених Міжнародному дню водних ресурсів, який щороку відзначають 22 березня.

{Pg}Окрім інших акцій, представники водоканалу навідуються в школи міста з інформаційно-просвітницькою метою. 

Так, 18 березня, керівник підприємства «ВодоканалКарпатвіз» Йосипа Галайда спільно з колегою Мар’яною Белла організували для учнів 9-х класів міської ЗОШ № 5 оригінальний урок. 

На початку пані Мар’яна за допомогою мультимедійної дошки розповіла школярам факти про воду, про проблеми раціонального використання водних ресурсів у світі, Україні, згадавши 2000 р., коли р. Тису було забруднено ціанідом. 

Наприкінці презентації учні побачили вражаючі фото про природні водні катастрофи. Далі Йосип Галайда ознайомив юних берегівчн з історією створення «ВодоканалуКарпатвіз», розповівши, що будівництво міських мереж водопостачання розпочато ще в 1907 р. Акцентував очільник підприємства і на недоліках водної системи міста. 

Так, багато містян не підключені до централізованої мережі постачання та до відведення води. А це в свою чергу впливає на рівень забруднення каналу Верке, адже ті берегівчани, які не підключені до міської мережі, скидають каналізаційні стоки у водойму. Наприкінці зустрічі для школярів влаштували невелику вікторину. Учні, які уважно слухали інформацію та правильно відповідали на запитання, отримали солодкі призи та блокноти. До слова, подібну акцію водоканал учора провів у ЗОШ № 10.

beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp