Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Неповнолітнього закарпатця забрали до притулку

19 березня 2014 р., 09:01

14-річний хлопець останнім часом виховувався на вулиці.

Мати, яка залишила сина напризволяще, постійно змінювала місце проживання, а батька хлопець взагалі не знав. 

Старенька бабуся, у якої останнім часом проживав хлопець, вже не в силах була займатися підлітком. 

Правоохоронці міськвідділу міліції спільно з працівниками соціальних служб постійно проводять перевірки кризових родин, які потрапили в тяжкі життєві умови. 

До сім`ї неповнолітнього працівники міліції так само навідувались неодноразово. Якщо кілька років тому мати-одиначка проживала разом з сином і бодай якось займалась його вихованням, то останнім часом жінка взагалі не переймалась долею хлопця. 

Окрім того, до працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції надійшло ряд звернень від дирекції навчального закладу про систематичне невідвідування школи 14-річним учнем. Правоохоронці неодноразово спілкувались з хлопцем, його бабусею, проте коли в черговий раз профілактичні бесіди і вмовляння з боку вчителів, працівників міліції і бабусі не допомогли, було прийняте спільне рішення – відправити дитину до притулку. - Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу продовжуватимуть і надалі роботу щодо виявлення сімей, у яких діти потребують допомоги з боку держави, - розповідає оперуповноважена сектору кримінальної міліції у справах дітей Марина Ільтьо. - Адже діти, їхнє життя та здоров’я є майбутнім нашої держави. 

Горе-матір, яка наразі перебуває за межами області, буде притягнуто до відповідальності. В подальшому ж вона може бути позбавлена батьківських прав. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp