Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "Синевирі" перевіряють туристичні маршрути та екологічні стежки (ФОТО)

19 березня 2014 р., 10:26

НПП «Синевир» має багато цікавих туристичних маршрутів та екологічних стежок,

Однією з яких є «Гребля – Дике озеро (Озірце)». Всі маршрути перед початком туристичного сезону потрібно привести до належного стану. 

{g}

Днями працівниками відділів рекреації та еколого-освітньої роботи було проведено обстеження екологічної стежки «Гребля – Дике озеро (Озірце)». Стежка розкриває унікальні панорами диких куточків національного парку, мальовничі гірські пейзажі, величні карпатські ліси. 

Протяжність екологічної стежки складає близько 4 кілометрів. Маршрут проходить на висоті від 600 до 1050 метрів над рівнем моря. Проаналізувавши стан екологічної стежки, можна сказати, що в цілому знаходиться в хорошому стані, улаштована декоративно оформленими щитами на дерев’яних стовпах, інформаційними знаками та лісовими меблями. Маршрут промаркований синьо-білим кольором, що допоможе туристу швидко і зручно прогулятися аж до самого Дикого озера. Відпочиваючі отримують велике задоволення від подорожі, адже побачать унікальні куточки дикої природи, чудові пейзажі, величні карпатські ліси. Складено акт та припис по виявлених недоліках при обстеженні екологічної стежки «Гребля – Дике озеро (Озірце)» і вказані терміни їх виконання.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp