Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Донецьку знову постраждали люди

3 жовтня 2014 р., 11:44

На жаль, війна не припиняє атаку.

Міська влада перерахувала будинки, пошкоджені вчорашнім обстрілом.У Донецьку ніч на п'ятницю, 3 жовтня, минула без активних бойових дій. Станом на10:00 ситуація в місті напружена, лунають поодинокі залпи, повідомили в прес-службіміськради.

Зокрема, жителі повідомляють про стрілянину з важких знарядь в Ленінському, Київському, Калінінському і Куйбишевському районах.

У міськраді також привели список будівель,пошкоджених під час вчорашнього обстрілу центральнихрайонів. Зокрема, в адмінбудинку по проспекту Миру10а пошкоджені віконні блоки з другого по десятийповерхи; двома снарядами пошкоджена покрівля 5-типоверхового житлового будинку по вул.Університетській,100б; за адресою вул.Університетська,80а пошкоджений фасад супермаркетуАмстор; снарядами зруйнована покрівля і перекриття 3поверху адмінбудівлі гірничорятувальної служби за адресою Артема,157; постраждав фасад житлового 16-ти поверхового будинку по проспекту Панфілова,15і; біля приватного будинку по вул. Любавина, 34 снарядпошкодив газопровід.

Також зафіксовані пошкодження будинків по вул. Зої Космодем'янської, 6, Ніколенка,1а, Лепешинського, 2, Університетської, 96а.

Всього за минулу добу в місті постраждало п'ять мирних жителів.

Як повідомляв Корреспондент.net, увечері 2 жовтня в Донецьку зазнав обстрілу центрміста. У внаслідок обстрілу загинув громадянин Швейцарії, співробітник МіжнародногоКомітету Червоного Хреста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp