Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За порядком на виборах слідкуватиме весь особовий склад міліції та добровольці

4 жовтня 2014 р., 10:47

Про це Сергій Шаранич повідомив представників ОБСЄ, які прибули на Закарпаття.

Начальник УМВС області полковник міліції Сергій Шаранич сьогодні мав зустріч із місією ОБСЄ, що прибула на Закарпаття. Європейських спостерігачів цікавив стан криміногенної обстановки в нашому краї й готовність міліції до охорони правопорядку під час передвиборчої кампанії та в день волевиявлення громадян. 

Отримавши відповіді на всі питання, гості залишилася задоволеними розмовою. Було визначено механізм дієвої співпраці між представниками ОБСЄ та міліцією області. 


Начальник УМВС Закарпаття наголосив, що міліція перебуває поза політикою. На працівників міліції покладений обов’язок забезпечення виборчого процесу та надання можливості громадянам України вільного волевиявлення на всіх дільницях для голосування. Керівник міліції запевнив, що як в ході виборів Президента України, так і зараз, до роботи з охорони громадського порядку буде залучено весь особовий склад міліції Закарпаття. На допомогу правоохоронцям прийдуть також члени добровільних громадських формувань з охорони правопорядку. 

- З моменту отримання під охорону виборчої документації до остаточного оголошення результатів майбутніх виборів до Верховної Ради України, міліція нашого регіону буде на захисті конституційного права громади обирати своїх представників до найвищого органу законодавчої влади України. Правоохоронці - поза політикою, вони виступають за Закон, порядок та мир на нашій землі, - наголосив Сергій Шаранич. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp