Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Призначення керівників територіальних органів міністерств погоджуватимуть з радами

19 березня 2014 р., 11:50

26 лютого в ході засідання обласної ради депутати прийняли звернення до парламенту та уряду з пропозицією здійснювати призначення керівників територіальних органів виконавчої влади.

В тому числі й правоохоронних органів з числа мешканці області за погодженням і Закарпатською обласною радою. 

Вчора на адресу обласної ради надійшла відповідь від віце-прем’єр міністра України – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Володимира Гройсмана. 

Він доручив міністерствам, центральним органам влади, обласним державним адміністраціям забезпечити конструктивну співпрацю під час призначення на посади та звільнення з посад керівників територіальних органів міністерств, інших центральних органів влади, керівників підприємств, установ, організацій, що належить до сфери управління центральних органів влади, в тому числі й в частині проведення консультацій з органами місцевого самоврядування щодо кадрових питань. 

До міністерства юстиції віце-прем’єр звернувся з пропозицією розглянути порушені питання в ході роботи з удосконалення порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників територіальних органів міністерств та інших органів виконавчої влади в рамках проведення заходів з децентралізації влади. 
Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp