Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через хуліганів із Тересви зібрали термінову нараду (ФОТО)

4 жовтня 2014 р., 19:15

Люди переконані – у селищі діє добре організоване злочинне угруповання, на яке немає управи.

Хуліганські дії групи молодиків у Тересві на вихідних спричинили громадський резонанс у селищі. Так, за офіційним повідомленням тячівських правоохоронців, декілька мешканців Тересви, демонструючи особливу зухвалість, їздили на автомобілі з високою швидкістю та вмикали гучно музику. Отримавши зауваження від громадян, не відреагували, а вчинили бійку з особами, які намагалися заспокоїти хуліганів. Під час таких сутичок зі слів очевидців було використано і стрілянину.

Люди виступили проти такої поведінки та вимагали від правоохоронних органів відповідної реакції. В результаті зловмисників було затримано, однак це не стало поштовхом до заспокоєння місцевих мешканців.

Як показало більш детальне вивчення конфлікту, даний факт є лише малою часткою проблеми в сучасному молодіжному середовищі. На жаль, мусимо констатувати, що такі асоціальні прояви набули поширення в багатьох населених пунктах району. І дана подія в Тересві стала яскравим прикладом цього.



То ж як діяти і що робити в подібній ситуацією задались питанням місцеві мешканці та представники місцевої самооборони, які і звернулись у відповідні органи по допомогу.

Відтак, головою Тячівської РДА Петром Голубкою було ініційовано зустріч з мешканцями селища, за участі районного прокурора Владислава Братюка та начальника райвідділу міліції Павлом Басарабою. А також селищним головою Василем Олексієм, селищними та районними депутатами.

Люди мали змогу задати запитання та висловити свої міркування з приводу ситуації та її вирішення. Зрозуміло, що вона складалась роками і те, що молодь на сьогодні деградує, зловживаючи спиртним та наркотиками, є виною як батьків, так і суспільства в цілому.

{g}

Тут варто звернути увагу і на те, що наші діти стають легкою здобиччю для спритних ділків, які з метою легкої наживи, продають їм заборонені спиртні напої та наркотичні речовини. Чим самим роблять їх залежними та деградуючими особистостями.

Щодо конкретного випадку, то за словами місцевих мешканців учасники конфлікту не лише часто порушували громадський спокій, їх підозрюють у рекеті та збуті наркотиків. Люди переконані – у селищі діє добре організоване злочинне угруповання, на яке немає управи.

Тож основна вимога громади, яку озвучив голова Тячівської районної Народної Ради Віталій Бенчак до правоохоронців наступна – щоб були покарані зловмисники згідно чинного законодавства.

На що начальник Тячівського РВ У МВС Павло Басараба запевнив, що проти зазначених осіб відкрито кримінальне впровадження. Їх подальшу долю вирішуватимуть у судовому порядку. Також закликав свідків і потерпілих співпрацювати з слідством та надавати докази по справі. Звертаючись до присутніх у залі, голова Тячівської РДА Петро Голубка наголосив, що дуже важливо, що мешканці селища не залишаються осторонь даної проблеми і намагаються її вирішувати.

- Важливо, щоб правоохоронні органи, спільно з громадськістю, почали діяти ще активніше та викривати такі протизаконні факти, які мають місце в тому чи іншому населеному пункті, - наголосив Петро Голубка.

У підсумку зустрічі було взято до уваги всі пропозиції щодо подальшої роботи правоохоронних органів та діяльності громади селища. У найближчі терміни місцевих мешканців буде проінформовано про результати розслідування цієї резонансної справи.

Активом селища та місцевою народною самообороною, разом з правоохоронними органами заплановано проводити профілактичну роботу та рейди щодо недопущення асоціальних проявів серед населення.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp