Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дві сотні метрів залишалось до Євросоюзу

6 жовтня 2014 р., 16:00

Google maps знову не вберіг нелегалів від закарпатських прикордонників.

Минулими вихідними, завдяки вчасно здобутій інформації, прикордонникам відділу «Ужгород» вдалось запобігти черговій спробі незаконного перетину державного кордону. 

У результаті якісно проведених заходів з пошуку правопорушників, на околиці обласного центру було затримано дует нелегалів, які прямували до ЄС поза пунктами пропуску. Правопорушники, яким до заповітної межі зі Словаччиною залишались дві сотні метрів, пояснили прикордонникам, що є громадянами Сирії, щоправда документально це підтвердити не змогли. Своїм «провідником» мігранти назвали Google maps. Пунктом призначення їхньої подорожі мала стати Бельгія. 

З метою складання адміністративно-процесуальних документів, правопорушників було доставлено до підрозділу. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд. 

Нагадаємо, минулого тижня прикордонниками Чопського загону було затримано двох громадян Грузії, які також планували незаконно перетнути українсько-словацький кордон за допомогою інтернет-сервісу Google maps. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp