Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В обласному центрі відбудеться психологічний семінар

6 жовтня 2014 р., 16:30

Серед питань розглянуть питання про психологічне орієнтування військових перед відправкою в зону АТО, роботу з пораненими в госпіталі, роботу із сім’ями загиблих та постраждалих.

У вівторок, 7 жовтня 2014 р. в м.Ужгороді в малому залі ОДА проходитиме теоретико-практичний семінар «Особистісні та професійні ресурси для роботи зі стресом, тривогою, травмою. Психологічна гнучкість та ріст». 

Впродовж програми будуть розкриті такі теми: 

1. Стрес, травматичні події. Безпосередні реакції на стрес. 
2. Пост-травматичний стресовий розлад – симптоми, супутні розлади. Профілактика для попередження розвитку ПТСР. 
3. Психологічна гнучкість (resilience), гнучкість спільноти. Модель BASIC Ph (Mooli Lahad, Israel). 
4. Перша психологічна допомога. Кризова інтервенція. 
5. Опрацювання травматичних переживань: підходи, практичні заняття. 
6. Як допомогти собі та іншим в ситуації тривалого стресу і напруги: вправи на роботу з диханням, тілом. Концентрація уваги. Застосування уяви. 
7. Як працювати над собою та допомогти іншим, щоб досягти відчуття безпеки, покращити самоконтроль та збільшити самоефективність. Як досягати психологічного росту і розвитку. 
8. Робота з військовими: психологічне орієнтування перед відправкою в зону АТО, робота з пораненими в госпіталі, робота із сім’ями загиблих та постраждалих. 

Організатор проведення: Закарпатський осередок Української спілки психотерапевтів, Центр Психологічної служби та кризових станів 

ЛЕКТОРИ: 

Сидоренко Андрій, менеджер УСП, Виконавчий директор Українського психотерапевтичного університету (УПУ), психотерапевт Реєстру психотерапевтів УСП, учасник навчальних програм Єльського університету (Нью Хейвен, США) та Польського інституту інтегративної психотерапії (м. Краків) по роботі з тривожними та стресовими станами. 

Винницький Микола, психіатр КЗ "ЛОКПЛ", психотерапевт за напрямком "психоаналітична психотерапія", координатор ініціативи РА Центр, член Асоціації EMDR-Україна. 

Початок роботи семінару з 9.30. 

Увага! Представникам ЗМІ, які бажають отримати інформацію та коментарі організаторів та учасників семінару приходити до початку семінару на 9.05-9.10 або на 12.30 (початок перерви семінару)
Прес-центр УОЗ Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp