Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді буде смачно

7 жовтня 2014 р., 21:31

Захіж приурочений Дню кухаря.

Гарною традицією стало проведення тижня технологічних дисциплін на передодні Дня кухаря (20 жовтня) в Ужгородському торгівельно – економічному коледжі Київського торгівельно – економічного університету. Професія, яку поважають, потребують і люблять протягомі багатьох століть вшановується студентами УТЕКу щороку. Це – професія, якій присвячено багато прозових та віршованих творів, про майстрів – шефів цієї справи складають легенди, без творів кулінарії не уявляють життя люди ні одного куточка землі… це все – кухар! 



Й цього року УТЕК проводить тиждень технологічних дисциплін в знак вшановування своєї справи. З 13 по 17 жовтня пройдуть різноманітні заходи на базі корпусів № 1 ( біля ТЦ « Едельвейс» та №2 – будинок вчителя, а також спортивного майданчика – вул. Руська – наб. Православна). Цікавим до перегляду буде фаховий вечір-конкурс студентів спеціальності « Виробництво харчової продукції», « Банош – Фест – 2014», майстер – клас від шеф-кухаря ведучого ресторану міста, « Найдовший млинець» – акція-збір коштів для підтримки учасників АТО. Всі бажаючі зможуть приєднатися до надзвичайно цікавої програми. Та ще цей тиждень «золотої», завжди потрібної професії стане у нагоді тим, хто думає обрати її у майбутньому. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp