Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині розпочали збір урожаю для підтримки АТО (ФОТО)

8 жовтня 2014 р., 09:02

Вилучені кошти підуть для допомоги військовим.

Як уже повідомлялось на сторінках нашого сайту, керівництво райдержадміністрації ініціювало проведення в районі благодійної акції по збору урожаю. Виручені кошти від продажу плодів будуть використані на потреби військовослужбовців у зоні АТО. 

7 жовтня, акція уже стартувала у садах колишнього радгосп-заводу у Руському Полі. До збору фруктів долучились вихованці Тячівського професійного ліцею та школярі Руськополівської ЗОШ І-ІІІ ст. зі своїми класними керівниками. За кілька годин учасники акції назбирали понад сотню мішків яблуневих плодів. 



За словами організаторів, доброчинна акція у садах Руського Поля триватиме ще декілька днів. До збору фруктів і надалі долучатимуться старшокласники, студенти району та волонтери. 

Сьогодні, за рішенням профспілкового комітету, у проведенні акції приймуть участь працівники райдержадміністрації. Розпочати збір урожаю планується об 11 годині. Тож запрошуємо всіх небайдужих до участі в благодійній справі. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp