Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті діють шахраї під виглядом працівників фіскальної служби

8 жовтня 2014 р., 11:26

Про повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

Головне управління власної безпеки ДФС України попереджає про збільшення кількості випадків шахрайських дій, здійснених злочинцями під виглядом працівників органів ДФС. 

З початку поточного року зафіксовано 13 випадків, коли для заволодіння коштами суб’єктів господарювання шахраї представлялися працівниками органів ДФС. За цими фактами розпочато 9 кримінальних справ.

Події зі схожими обставинами відбувались у Вінницькій, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

Так, на мобільний телефон посадової особи суб’єкта господарювання телефонувала невідома особа, яка зверталася нібито від імені працівника ДФС – найчастіше начальника або заступника начальника податкової інспекції. Шахраї просили надати гроші нібито на потреби працівників служби – «фінансова допомога для прийому перевіряючих із ДФС України» або вимагали кошти за не проведення перевірки фінансової діяльності підприємства. Діяли такі особи через посередника, у більшості випадків це був водій таксі, який отримував та передавав гроші.

Для запобігання діяльності шахраїв просимо у випадку отримання таких дзвінків, або інших протиправних дій, терміново звертатися до Антикорупційного сервісу ДФС України «Пульс» за тел. (044) 284-00-07.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp