Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: До епідемічного порогу ще далеко

8 жовтня 2014 р., 12:18

Наразі, найвищий показник захворюваності на ГРВІ зареєстровано по м.Ужгород, а найменший у Мукачівському районі.

Як повідомила начальник відділу епіднагляду та санітарної охорони території головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у Закарпатській області Вікторія Дьордяй за 40 календарний тиждень 2014 року до лікувально-профілактичних закладів області з приводу захворювання на ГРВІ та грип звернулося 1161 особа, що на 32,0% (566 випадків) нижче у порівнянні з 40 тижнем 2013 року. Серед захворілих 68,1% (791) становлять діти віком до 17 років. Показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення області складає – 9,2 на 10 тисяч населення, що на 65,3% нижче епідемічного порогу. 

Найвищий показник захворюваності на ГРВІ зареєстровано по м.Ужгород, а найменший у Мукачівському районі. Серед дитячого населення найвищій рівень захворілих реєструється у віковій групі 0- 4 роки (346 випадків). Госпіталізовано 7,4% від усіх захворілих з яких 89,5% діти. Вірусологічною лабораторією підтверджено циркуляцію RС – вірусу. 

Фахівцями Держсанепідслужби області надалі продовжується моніторинг за рівнем захворюваності населення області на гострі респіраторні вірусні інфекції та проводиться активна інформаційно-роз'яснювальна робота серед населення з метою покращення обізнаності населення з питань профілактики захворювань респіраторною групою інфекцій.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp