Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київське "Динамо" підписало вихованця ужгородської СДЮШОР

8 жовтня 2014 р., 14:55

За гравця Київ пообіцяв тісну співпрацю між футбольними школами в майбутньому.

Один з небагатьох представників Закарпаття у збірній Україні Віктор Симчо зробив наступний крок у своїй футбольній кар’єрі. Керівництво київського клубу доклало максимум зусиль, щоб підписати цього гравця.

Щодо умов переходу, то відомо, що динамівці в якості компенсації допоможуть ужгородській СДЮШОР матеріально, зокрема нададуть автобус високого класу. Також йде мова про тісну співпрацю між футбольними школами в майбутньому.

Симчо був гравцем СДЮШОР-98, де від самого початку виступав під керівництвом Миколи Андрійовича Фанти. Із своїм футбольним класом він брав участь у чемпіонаті ДЮФЛУ, де зарекомендував себе з найкращої сторони, ставши беззаперечним лідером ужгородської команди.

За минулий сезон він забив 11 голів в 16 матчах, ставши другим бомбардиром у своїй групі ДЮФЛ. Загалом за останні три роки у складі ужгородської СДЮШОР у чемпіонатах ДЮФЛУ він провів 50 ігор в яких відзначився 22 рази.

Також має досвід виступу у Вищій лізі чемпіонату Закарпаття, де до останнього часу виступав за юнацький склад ФК «Середнє», де також є провідним гравцем, з яким впевнено рухається до золотих медалей першості. Має в запасі і декілька ігор за основу середнянців.

На турнірі в честь Гаваші, який пройшов місяць тому на Закарпатті, Віктор мав змогу продемонструвати всі свої здібності безпосередньо в грі з однолітками столичного «Динамо».

Цього літа Симчо їздив на оглядини в такі німецькі клуби як «Байер» Леверкузен та «Хоффенхайм», та через технічні питання з оформленням документів не зміг там залишитися.

Зараз Віктор знаходиться у складі збірної України U-17, де готується до матчів кваліфікаційного раунду ЧЄ-2015, що пройде у Латвії з 24 вересня по 1 жовтня.

Lobda

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp