Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Батько неповнолітньої дівчини зберігав у неї під носом наркотики (ФОТО)

8 жовтня 2014 р., 18:47

Раніше судимий 35-річний мукачівець зберігав вдома і в своєму авто марихуану та якийсь білий порошок. Чоловік каже, що тримав це все для себе…

На підставі ухвали суду мукачівські правоохоронці провели обшук у будинку 35-річного мукачівця. У помешканні, де чоловік проживає разом зі співмешканкою та неповнолітною донькою, міліціонери виявили поліетиленові пакети з марихуаною вагою близько 20 грамів, а також шкатулку, в якій знаходились капсули з порошкоподібною речовиною та шприц. Окрім цього, в його автомобілі правоохоронці теж виявили наркотичні речовини. 

Мукачівець, який відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки, пояснив правоохоронцям, що наркотики, які були виявлені у помешканні - суто для власного вжитку. Проте звідки він їх отримав, чіткої відповіді не дав. Та слідство з’ясує, звідкіля наркотики і для чого вони йому потрібні: для себе чи для збуту.

Зазначений факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Виявлені речовини направлені на дослідження. Якщо експерти нададуть висновок, що це справді наркотики, то мукачівцю загрожує кримінальна відповідальність. Триває досудове розслідування. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp