Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Перечинщини небайдужі до своїх захисників (ФОТО)

9 жовтня 2014 р., 14:20

Вони регулярно допомагають тим, хто служить у зоні АТО.

Військовослужбовцям Перечинщини, які виконують завдання в зоні проведення антитерористичної операції, постійно надається підтримка від небайдужих жителів району. Підприємства, установи, організації різних форм власності, а також пересічні громадяни надають посильну допомогу, передають продукти та купують необхідне обладнання. Люди розуміють, що завдяки спільним зусиллям вдасться підтримати бойовий дух вітчизняної армії в її прагненні відстояти незалежність нашої держави та право кожного із нас обирати своє майбутнє.



Районна влада теж не залишається осторонь благодійності, турбується про те, щоб військовим нашого району, які беруть участь у бойових діях на сході України там було тепло і комфортно.

З метою підвищення боєготовності, зміцнення матеріально-технічної бази військовослужбовців району, перший заступник голови державної адміністрації Василь Поприк та керуючий справами районної ради Владислав Рац вручили бійцям 15 комплектів зимового одягу в тому числі бушлатів, теплий одяг, зимові берци та спальні мішки, які так необхідні для прохолодної пори року .

Свій внесок у допомогу бійцям зробила і Тетяна Мачабелі, придбавши для наших воїнів зимову амуніцію. Благодійниця не шкодує ні сил, ні коштів, постійно турбуючись про військовослужбовців. За посильну допомогу та небайдужість райдержадміністрація та райрада висловлюють Тетяні Михайлівні щиру подяку.

- Приємно, що патріотизм і прагнення допомогти військовим набирає таких обертів. Одяг, продукти харчування, бронежилети – все це дуже потрібно у зоні проведення бойовий дій. Велика подяка жителям нашого району, серед яких і пані Тетяна, які піклуються і підтримують не лише нас військових, але й сім’ї, які переїхали з окупованих територій України - сказав учасник АТО Рега Михайло.



Прес-служба районної ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp