Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через роботу з нелегалами на зловмисників чекає їнше життя

9 жовтня 2014 р., 18:01

Їхню долю вирішуватиме суд

З початку року правоохоронними органами області виявлено 5 організованих злочинних груп (3 органами внутрішніх справ та 2 органами служби безпеки), які обвинувачуються у вчиненні 64 кримінальних правопорушень: 4 – незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ст. 332 КК України), 2 – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, у тому числі в особливо великих розмірах ( ст. 191 КК України), 58 - інші правопорушення (ст. 150-1 ст. 190 та інші).



Кожна із зазначених груп була пов’язана певними зв’язками: по одній з міжрегіональними та транснаціональними зв’язками, ще одна сформована на етнічній основі, а також по одній виявлено в банківській та фінансово-кредитній системі.Загалом у вказаних злочинних групах припинено злочинну діяльність 13 осіб, яким вже повідомлено про підозру у вчиненні злочинів з кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину у складі організованої групи.4 підозрюваним особам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, 6 – грошову заставу, 1 – особисте зобов’язання, також двоє осіб знаходяться під домашнім арештом.Кримінальні провадження по даним правопорушенням вже скеровано з обвинувальними актами до суду.
Прес - служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp