Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сміттєвих баків вистачить для багатьох і кандидатів на Тячівщині для «мусорки» достатньо

10 жовтня 2014 р., 08:54

Активісти найбільшого району Закарпаття кажуть, що помилились при виборі голови.

В Ужгородському прес-клубі із журналістами зустрілися представники громади Тячівщини, серед яких майданів та закарпатські бійці, які повернулися з АТО. Вони заявляють, що районна влада бездіє і не виконує обіцянок, даних громаді. 

Едуард Шуфрич, активний учасник Майдану, каже, що зараз багато хто питає, для чого той майдан був. «Люстрації на Тячівщині не було проведено жодної, поміняли тільки одного заступника, всі люди, які були при владі Януковича, залишилися. Ми не можемо з такою ситуацією миритися, постало питання про зміну керівництва Тячівського РДА. Якщо люструвати владу можна через вибори, то чиновників треба люструвати вже, - каже Едуард Шуфрич. – До цього часу в РДА працює пан Онуфрій, проти якого порушена кримінальна справа. Влада не розуміє, що після Майдану суспільство змінилося, прийдуть ветерани з війни і не будуть говорити з чиновниками, ану дайте щось, а голову скрутять. Поки що хочемо працювати цивілізованими методами і просимо дайте можливість працювати цивілізованими методами». 

За словами Едуарда Шуфрича, майданівці просять повернути попереднього керівника району Василя Йовдія. «Він показав тоді свою ефективність, - каже Едуард Шуфрич, - ми сподіваємося на кадрові зміни. Коли Лунченко призначав керівників районів поставив планку: вони мають дістати добро від Майдану, ми подивилися тоді на Голубку – нинішнього керівника РДА, бізнесмен, подумали, може внесе якийсь струмінь, ми реально його підтримали. Але для нас нема Цезаря». 

Михайло Бібен, один з керівників медичної служби Майдану, каже, що до нинішнього керівника району мають кілька претензій. «Перше, люстрація, яку він не зробив. Це основа, яка може поламати корупційні схеми. Якщо цього не зроблено, то нема бажання робити нічого. Сама система не зламана, ті самі люди сидять, як і сиділи. По-друге, жодних обіцянок не була виконано. По-третє, голова РДА обіцяв, що буде звітувати, але не звітував». 

Також голові РДА П.Голубці закидають, що він не розібрався з несанкціонованою рубкою у лісах Тячівщини. Також за словами Михайла Бібена, у Тячеві складно через бюрократичні процедури добитися лікування військових, які повернулися з АТО. «Всі заявляють, як допомагають учасникам АТО, а допомоги не видно, - каже Михайло Бібен. - У нас багато поранених, 70% з них - контужених. Якщо людина прийшла так помагайте , а не футболити». 

Учасники зібрання насамкінець пообіцяли, що сміттєвих баків вистачить для багатьох і кандидатів на Тячівщині для «мусорки» достатньо.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp