Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Бюджетна" новина з Рахівщини

10 жовтня 2014 р., 17:47

Закарпатська Гуцульщина сплатила 56 мільйонів до бюджету.

Протягом січня-вересня поточного року до зведеного бюджету надійшло 55,8 млн. грн. платежів, у тому числі до місцевих бюджетів понад – 44 млн. грн.

При цьому до державного бюджету забезпечено 11,8 млн. грн. надходжень. Збір платежів до загального фонду державного бюджету з початку року склав 10,8 млн. грн.

У розрізі основних платежів, у січні – вересні 2014 року, приріст до аналогічного періоду 2013 року забезпечено з: податку на прибуток на 23%; ПДВ на 15,5%, збору за спеціальне використання лісових ресурсів на 65,7%; податку на доходи фізичних осіб на 4,9%; платежів за користування надрами на 56,4%.

Окрім того, надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за 9 місяців поточного року склали 90,3 млн. грн. гривень.

Нагадаємо, що наразі триває обговорення Концепції реформування податкової системи України, в якій запропоновано кілька моделей реформування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.Детальніше ознайомитися з Концепцією реформування податкової системи України можна за посиланням http://minrd.gov.ua/anonsi/7085.html.
За матеріалами ДПІ у Рахівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp