Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прислали з ДАІ повідомлення, що засікли перевищення швидкості. Відіслав їм фото як "оплачую" штраф ДАІшнику

20 березня 2014 р., 08:54

Сьогодні питання викорінення корупції в державних органах влади України постало як ніколи гостро

Громадськість очікує рішучих і швидких змін на краще, вимагає якісної та професійної роботи від кожного державного службовця та працівника органів внутрішніх справ. 

Звертаюся до кожного співробітника Державтоінспекції: від вашого професіоналізму, принциповості та чесності залежить оцінка служби в цілому не тільки громадянами України, але й гостями нашої держави. Ви більше, ніж будь хто з правоохоронців спілкуєтеся з людьми, й відповідно несете найбільшу відповідальність за формування думки про працівника органів внутрішніх справ. 

Саме тому халатне відношення до своїх професійних обов’язків, корупційні дії, байдужість до проблем учасників дорожнього руху - неприпустимі. Попереджаю кожного з вас особисто: отримання хабара буде коштувати вам роботи, незважаючи на звання, посади та стаж служби. Покарання буде стосуватися не тільки працівника, який скоїв правопорушення, але й його керівників. 

Хотів би довести до особового складу рішення, що будуть прийняті у разі викриття фактів корупції: 

працівник ДАІ, який отримав хабара - звільнення з органів внутрішніх справ; 

безпосередній керівник, будь-то начальник відділу, відділення чи командир стройового підрозділу - пониження в посаді або неповна посадова відповідність; 

заступник начальника управління – сувора догана; 

керівник управління ДАІ – догана. 

Якщо факти хабарництва у підрозділі будуть непоодинокі, начальника управління очікує звільнення з посади. Саме керівник несе відповідальність за дії своїх підлеглих, й від нього в першу чергу залежить дисципліна й ефективність роботи підрозділу. 

Наголошую, я зроблю все від мене залежне, аби в підрозділах ДАІ служили працівники, гідні поваги свого народу. Однак таке ставлення людей до себе потрібно заслужити. Ви повинні пам’ятати: правоохоронець - людина, яка стоїть на варті закону. 

Першочергове завдання людей, які прийшли служити до органів внутрішніх справ - це охорона життя та здоров'я громадян, захист їх прав і свобод від протиправних посягань. Наше завдання - відновити довіру в суспільстві до працівників Державтоінспекції, змінити негативне ставлення до нашої служби, й досягти, аби кожен учасник дорожнього руху вбачав у працівнику ДАІ помічника та захисника.

Про всі факти корупційних діянь, громадяни можуть повідомити керівникам відповідного підрозділу під час прийому, телефонним зв’язком або відправивши інформацію на електронну адресу Департаменту ДАІ МВС України info@sai.gov.ua. 

Запевняю всіх учасників дорожнього руху: ні один факт прояву корупції працівниками ДАІ не залишиться без уваги. До кожного винного працівника будуть прийняті відповідні міри реагування.
Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp