Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцям нагадують про декларування доходів

20 березня 2014 р., 09:37

Шановні громадяни! Нагадуємо, що з 1 січня 2014 року розпочалась кампанія «Декларування-2014».

Громадяни мають до 1 травня 2014 року подати декларацію про майновий стан та доходи, отримані у 2013 році з яких не утримувався податок, доходи, отримані від осіб, які не є податковими агентами, отримані іноземні доходи та інші доходи які підлягають оподаткуванню. 

Декларування доходів – це, перш за все, виконання громадянином свого конституційного обов’язку, а також особистий внесок на благо держави. 

З метою уникнення помилок у заповненні звітності та для зручності громадян Міністерство доходів і зборів України розробило відеоматеріал по заповненню Декларації про майновий стан та доходи. Відеоінструкція з покроковим заповненням декларації розміщена на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України у розділі Медіа-центр: Відеогалерея – Інструкції з законодавства – Відеоінструкція «Заповнення декларації про майновий стан та доходи».

Отримати бланк декларації та консультацію стосовно подання декларації про майновий стан та доходи жителі міста Ужгорода можуть безпосередньо у фахівців Центру обслуговувааня платників м.Ужгород, вул. Духновича 2, або зателефонувавши за номером 61-71-25 – інформує інформаційно-комунікаційний сектор ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області. 

Довідково: За січень-березень 2014 року вже 578 громадян подали декларації про майновий стан та доходи, з яких 44 громадяни задекларували доходу на суму 3928,2 тис.грн. які поповнять місцеву казну на 151,2 тис.грн. Слід зазначити, що 534 громадяни скористались правом на отримання податкової знижки.
ДПІ у м.Ужгород

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp