Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З якої нагоди всім працівникам апеляційного суду області виплатили премії?

12 жовтня 2014 р., 12:13

Так вітали працівників закарпатської Феміди з Днем юриста.

08 жовтня 2014 року в апеляційному суді Закарпатської області відбулися урочисті збори суддів та працівників апарату суду з нагоди відзначення професійного свята – Дня юриста.

Відкриваючи захід, голова суду Микола Крегул запропонував вшанувати пам’ять героїв, які загинули за наше мирне життя, охороняючи східні регіони нашої держави. Наголосив, що українське суспільство, всі ми низько вклоняємося нашим героям, які, ризикуючи життям, проявляють величезну силу людського духу, високий професіоналізм і свято вірять у правоту своєї справи – боронити политу кров’ю рідну землю.

Всі присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

У вітальному слові голова суду зосередив увагу колективу на основних рисах професії юриста та провів стислий екскурс в історію виникнення цього професійного свята. Переказав вітання від колективів Верховного Суду України, Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Ради суддів України та інших державних установ та організацій від яких надішли вітальні адреси. Повідомив про відзначення Почесною грамотою Державної судової адміністрації України працівників апарату апеляційного суду Ларису Лемко та Валентину Бережну-Тернущак.

Завершуючи свою вітальну промову Микола Крегул повідомив про виплату премії з нагоди відзначення професійного свята всім працівникам апарату. Побажав міцного здоров’я, щастя, миру та високого професіоналізму всім юристам.





Прес-служба апеляційного суду Закарпатської області
Для читача провокатора 12.10.2014 15:54 IP: 5.76.202.46
То точно: освiту здобути вишу потрiбно, стаж потрiбно, робити мозками треба а тут дадуть якiсь копiйки I ще якесь мурло читач херовий пише дурню! Не вiрте , на бумагу скидуються що суддiв уже достало , що працiвники апарату кiнцi з кiнцями ледви зводять! Дайте свою дитину у суд працювати а тодI I кажiть чи стало ваше чадо мiльйонером, чи у батькiв на шиI сидить???? Добре що коли бiда то такI писаки у суд бiжать справедливiсть шукати!!
Секретар суд. Засiдання 12.10.2014 15:44 IP: 5.76.202.46
Я думаю, що на премiю 250 грн для працiвникiв аппарату особо не поiДеш на курорт I не разживешься на сьогоднI, зарплати усiм суддям згiдно нещодавно поийнятого закону зрiвняли i тI що мають стаж роботи 20рокiв, 1-2 роки мають однакову зарплату, нiяких пiльг суддI уже давно не мають, а той хто таке пише просто неграмотна, озлоблена людина! Хай iде працювати в суд, нiхто не заважаэ, просто завжди легше хаяти , писати казна що, бо вiдповiдальностi за написане не несе!! От як би за неправ диву iнформацiю написав I сплатив штраф або сiв за грати , то 1000 раз би перевiрив що пише I каже! Казна державна би значно поповнилася I люди б не були такI неграмотнi!
читач 12.10.2014 12:40 IP: 38.137.52.37
Ось як керівники судових органів вміють "економити" державні кошти. Все тільки до своєї власної кишені. Смішно і грішно,за які заслуги в день юриста Крегул преміював підлеглих? Адже судді незабаром відзначатимуть своє професійне свято. Навпевно теж всі будуть премійовані. Виходить,що служителі феміди можуть щомісячно та до всіх державних і професійних свят отримувати не малі премії,при тому маючи високі зарплати і відповідні пільги.У той же час переважна більшість наших співвітчизників на свою зарплату і пенсії ледве зводять кінці з кінцями,а не будують хороми та не їздять на шикарних автівках і не відпочивають із своїм чадом за кордоном на курортах,як більшість слцужителів Феміди. Їх треба всіх під люстрацію,а Крегула,як керівника - першим.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp